Raminamasis kremas „D-Pantenolis“ | UNICO Siciliana.lt

Raminamasis kremas „D-Pantenolis“ | UNICO

12,99 €
Su PVM

Raminamasis kremas su D-Pantenoliu ir cinko oksidu apsaugo odą nuo paraudimų ir sudirginimų.

Kiekis

UNICO raminamasis kremas su D-Pantenoliu ir cinko oksidu, 100 ml

Raminamasis kremas Unico D-Pantenol – patikima priemonė, padedanti įveikti odos sudirgimą ir paraudimą. Jis puikiai tinka kūdikių, vaikų ir suaugusiųjų odai prižiūrėti. Idealiai tinka sauskelnių sukeltiems odos paraudimams ir sudirgimams.

Kremo veiksmingumą užtikrina:

  • 5 % D-pantenolis. Jis saugo odą nuo uždegimo, ramina, tonizuoja, skatina regeneraciją.

  • 10 % cinko oksidas. Šis komponentas suformuoja apsauginį odos sluoksnį, dezinfekuoja ir minkština odą.

Kremas patikrintas dermatologų.

Pagamintas Italijoje.


Naudojimas

Švelniai paskleiskite produktą ant švarios ir sausos odos. Naudokite kelis kartus per dieną pagal poreikį.


Laikymo ir naudojimo ypatumai

Laikykite sausoje vietoje, 5–25 °C temperatūroje. Laikykite atokiau nuo šilumos šaltinių ir tiesioginių saulės spindulių. Produktas išlaiko savo savybes tik tinkamai laikomas nepažeistoje pakuotėje. Laikykite produktą originalioje pakuotėje.

Rekomenduojama sunaudoti per 6 mėn. nuo atidarymo dienos.

Partijos nr. 12P.


Dėmesio!

Tik išoriniam naudojimui. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenurykite, neįkvėpkite. Patekus į akis, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Esant alergijai vienam ar keliems ingredientams, nenaudokite. Nenaudokite ant pažeistos odos. Nenaudokite produkto, jeigu jo pakuotė pažeista. Dėl ingredientų kilmės, skirtingų partijų produkto išvaizda gali skirtis – tai neturi įtakos produkto kokybei.


Ingredients

Aqua, Zinc oxide, Caprylic/capric triglyceride, Panthenol, Ethylhexyl stearate, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, PEG-100 stearate, Prunus amygdalus dulcis oil, Ricinus communis seed oil, Stearyl alcohol, Lactic Acid, Potassium sorbate, Hydroxyethylcellulose, Imidazolidinyl urea, Piroctone Olamine, Sodium benzoate, Parfum, Bisabolol, Coumarin.

Įvertinimas 
2023-07-05

Alvyda

Slaugant ligonį, Unico kremas su d-pantenoliu tapo nepakeičiama priemone keičiant sauskelnes: buvę paraudimai ir odos išopėjimai greitai išnyko, o dabar kremas padeda palaikyti sveiką odą ir ligonio savijautą.

Atsiradus praguloms, jas taip pat tepėme šiuo kremu - STEBUKLAS!!! Per porą savaičių net 3 stadijos pragulos pilnai užsivėrė ir dabar ligonio oda sveika! Dabar vos pamatę besiformuojančią pragulą, tepame šiuo kremu vėl - ir dabar nėra nei vienos pragulos. Net ligonį prižiūrintys gydytojai patvirtino, kad rezultatas - puikus!!!

Įvertinimas 
2022-11-13

Simona G.

Namuose turime pašėlusį katiną, todėl dažnai tenka vaikščioti sudraskytomis rankomis ir kojomis. Šis kremas patiko, nes nuramino odą, praėjo niežėjimo jausmas. Dabar žaizdelės gyja greičiau.

Įvertinimas 
2021-02-19

Laura

Kiek teko bandyti panašių kremų, visada grįžtame prie šio!

Parašyk atsiliepimą

Jums taip pat gali patikti

16 kitų prekių toje pačioje kategorijoje:

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį