Vonios aliejus | UNICO Siciliana.lt

Vonios aliejus | UNICO

13,99 €
Su PVM

Švelniai valo, drėkina, minkština, maitina ir ramina net labai sausą odą (tinka esant psoriazei, egzemai).

Kiekis

UNICO Vonios aliejus, 200 ml

Maudymuisi skirtas aliejus išsausėjusiai, šerpetojančiai, šiurkščiai odai, kurio pagrindą sudaro:

  • simondsijų aliejus,
  • kviečių gemalų aliejus,
  • ramunėlių ekstraktas,
  • vitaminas E.

Šių sudėtinių dalių kompleksas švelniai valo, drėkina, minkština, maitina ir ramina net labai sausą odą (tinka psoriazės, egzemos atvejais). Mažina odos niežulį. Atkuria sveiką hidrolipidinį sluoksnį, todėl oda netenka mažiau drėgmės.

Dermatologiškai patikrintas.

Pagamintas Italijoje.


Naudojimas

Vonioje: įpilkite aliejaus į vandenį, išmaišykite ir pasimėgaukite šilta vonia keliolika minučių. Kruopščiai nuplaukite odą švariu vandeniu, švelniai nusausinkite rankšluosčiu.

Duše: įmasažuokite aliejų į sudrėkintą odą. Kruopščiai nuplaukite odą švariu vandeniu, švelniai nusausinkite rankšluosčiu.

Po prausimosi: užpilkite aliejaus ant sausos nepažeistos odos arba ant vatos diskelio ir švelniai įmasažuokite į odą. Leiskite priemonei susigerti, tada kruopščiai nuplaukite odą švariu vandeniu ir švelniai nusausinkite rankšluosčiu.


Laikymo ir naudojimo ypatumai

Laikykite sausoje vietoje, 5–25 °C temperatūroje, atokiau nuo šilumos šaltinių ir tiesioginių saulės spindulių. Produktas išlaiko savo savybes tik tinkamai laikomas nepažeistoje pakuotėje.

Rekomenduojama sunaudoti per 6 mėn. nuo atidarymo.

Partijos nr. 450520.


Dėmesio!

Tik išoriniam naudojimui. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenurykite. Patekus į akis, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Esant alergijai vienam ar keliems ingredientams, nenaudokite. Dėl ingredientų kilmės, skirtingų partijų produkto išvaizda gali skirtis – tai neturi įtakos produkto kokybei.


Ingredients

Vitis vinifera seed oil, Glycerin, Aqua, Cocos nucifera oil, Oryza sativa bran oil, Butyrospermum parkii butter, Sucrose stearate, Alcohol, Sucrose laurate, Aroma, Tocopheryl acetate, Lecithin.

Įvertinimas 
2021-02-19

Zita

Žiemą turiu didelę odos sausumo problemą. Unico vonios aliejus, jau po pirmo panaudojimo, palengvino situaciją. Po kelių savaičių naudojimo galiu pasakyti, kad odos būklė nepalyginamai geresnė.

Parašyk atsiliepimą

Jums taip pat gali patikti

16 kitų prekių toje pačioje kategorijoje:

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį