Neutralaus kvapo vonios ryžių milteliai | NEUTRAL BABY Siciliana.lt

Neutralaus kvapo vonios ryžių milteliai | NEUTRAL BABY

9,90 €
Su PVM

Švelniai valo ir maitina visų tipų odą.

Kiekis

NEUTRAL BABY neutralaus kvapo vonios ryžių milteliai, 220 g

Neutral Baby ryžių milteliai voniai – švelni priemonė švariai, sveikai, gaiviai ir minkštai odai. Šie milteliai tinka visiems odos tipams, o ypač tai, kuri sausa ir lengvai sudirginama. Puikiai tinka tiek vaikams, tiek ir suaugusiesiems.

Natūralūs. Be konservantų. Dermatologiškai patikrinti.

Pagaminti Italijoje.


Naudojimas

Vonioje: naujagimiams ir vaikams į norimos temperatūros vandenį įpilkite šaukštą, suaugusiesiems – apie tris šaukštus ryžių miltelių, išmaišykite ir mėgaukitės švelniomis maudynėmis.

Veidui (kaukė / šveitiklis): sumaišykite 2 šaukštus ryžių miltelių su 1–2 šaukšteliais vandens. Gautą masę naudokite kaip veido kaukę ar šveitiklį. Paskirstykite ant odos sukamaisiais judesiais ir palikite 10–15 minučių (kol išdžius). Nuplaukite odą švariu šiltu vandeniu.

Plaukams (sausas šampūnas): užbarstykite nedidelį kiekį ryžių miltelių ant plaukų šaknų, palikite keletai minučių ir iššukuokite švelnių šerių šepečiu.


Sudedamosios dalys

Oryza sativa starch.

Įvertinimas 
2021-06-08

Simona Göken

Produktą naudojam jau ilgesnį laiką, todėl norėjau pasidalinti pastebėjimu. Atėjus šiltesniems orams sūnaus (11 mėn.) odą pradėjo berti (nuo karščio, sauskelnių). Šie ryžių milteliai labai padėjo sumažinti bėrimą, nes yra švelnūs, nedirgina odos. Po kiekvienų maudynių bėrimas buvo akivaizdžiai mažesnis.

Įvertinimas 
2021-03-30

Ilona

Kadangi dukrytes odelė atiopiška ir kaip "žąsies", pamirkus vonioje su ryžių milteliais oda pasidarė glotnesnė, vientysesnė ir lygesnė. Patiko ir pačiam vaikui. Nes pilant vonios aliejų lieka labai riebaluoti mergaitės plaukai. Su milteliais plaukai liko švelnūs, neriebaluoti. Tik tokie sunkūs, lyg stipriai pamaitinti. Atradimas ir didesnis komfortas nei vonios aliejus.

Įvertinimas 
2021-02-19

Jonas

Naudojame visa šeima. Produktu esame patenkinti.

Įvertinimas 
2020-12-12

Simona

Likime labai patenkinti ir aš, ir vyras, ir 5 mėnesių sūnelis. Po maudynių neliko jokių apnašų, kaip kartais būna naudojant vaikišką šampūną. Besimaudant sūnaus akyčių negraužė, išsimaudėm be ašarų!

  • 1 iš 1 žmonių šis atsiliepimas buvo naudingas.
Parašyk atsiliepimą

Jums taip pat gali patikti

16 kitų prekių toje pačioje kategorijoje:

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį